Papagáj torta
8 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 30 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 1 tejföl
- 1 puncs pudingpor
- 4 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 evőkanál kakaó
Elkészítés
Kikeverjük a lisztet, a cukrot, a margarint, a tojást a sütőport és a tejfölt. Három részre osztjuk: az egyikhez a pudingport, a másodikhoz kakaóport, a harmadikhoz vaníliás cukrot adunk. A tésztát kanalanként felváltva rakjuk a tepsibe. Amikor megsült, 1 citrom levével meglocsoljuk, és annyi porcukrot teszünk rá, amennyit felvesz.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.